Verkkolaskutus ja ostolaskutus Airue.net - sovelluksessa

Airue.net tukee myös verkkolaskuja. Verkkolaskutuksen tarjoamme ilmaiseksi kuitenkin vain kirjanpitoasiakkaillemme, koska verkkolaskuoperaattori laskuttaa meitä jokaisesta ohjelmamme kautta lähetetystä ja vastaanotetusta laskusta. Kiinteitä kuluja verkkolaskutuksessa ei ole, laskutus perustuu vain lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrään. Tutustuthan maksullisten palvelujen hinnastoon ennen verkkolaskutuksen aloittamista.

Verkkolaskutuksen ja ostoreskontran käytön pääset aloittamaan yläpalkin Aloita verkkolaskutus - painikkeesta:

Koska olet ottamassa käyttöön palveluita, jotka ovat maksullisia, vaatii ohjelma sinua ensin vahvistamaan puhelinnumerosi. Klikkaamalla Lähetä vahvistuskoodi - painiketta, saat puhelimeesi tekstiviestinä kuusinumeroisen vahvistuskoodin.

Seuraavaksi syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi ja paina Vahvista puhelinnumerosi - painiketta.

Esiin tuleva lomake opastaa sinua vaiheittain verkkolaskutuksen käyttöönotossa. Seuraa ohjeita.

Otettuasi verkkolaskutuksen käyttöön voit lähettää verkkolaskuja, sekä paperisia laskuja tulostuspalvelun kautta, suoraan Lähetä lasku - lomakkeella. Kun valitset lähetystavaksi Verkkolaskun tai Postin ja painat Hyväksy, lähtee lasku automaattisesti suoraan vastaanottajalle aivan kuten sähköpostilaskuakin lähetettäessä.

Ostolaskujen vastaanottaminen

Otettuasi verkkolaskutuksen käyttöön, näet verkkolaskuosoitteesi ja ostolaskujen skannauspalvelun sähköpostiosoitteen painamalla Näytä asetukset - painiketta Ostovelat - välilehdellä.

Avautuvalla lomakkeella voit tarkastella ostolaskutuspalvelun osoitteita, sekä halutessasi ottaa paperilaskujen skannauspalvelun käyttöön tai ostolaskujen vastaanoton kokonaan pois käytöstä. Lomakkeella näkyviin osoitteisiin lähetetyt laskut saapuvat automaattisesti suoraan sovellukseen Ostovelat - välilehdelle.

Jos otat verkkolaskujen vastaanoton väliaikaisesti pois käytöstä, voit milloin tahansa ottaa sen uudelleen käyttöön Ostovelat - välilehdellä.

Seuraavaksi tarkastelemme vielä lähemmin ostoreskontran hoitoa Airue.net - sovelluksessa